Ginger Valper F-Kull


Sabine Dehof - Posted on 12 März 2013

I Januar har vi parret vår champion tispe Gina (Jag-Jag Snow Devil´s Going Ginger) med vår gjestehund Shumani (Issues of Yukon Special Edition) fra Tyskland. 

Ginger har født valper 9.3.2013

 

Gina, har født åtte valper fire hanner og fire tispe. Det tok 10 timer til alle valper var født og Gina var svært trøtt om kvelden. Alle valper er frisk drikker og sover. Morsomt å se hvordan dem finner pupper, graver seg under mora, lager protest-lyder når dem ikke kommer på ønsket plass. Naturen er fantastisk og interessant!

Valper er no ei uka gamel, er frisk og kvikk, det var nødvendig å forhøye valpekasse allerede no for å holde valper inne.

to uker etter fødsel har en del av valper åpnet øyene, dem er nydelige, kommer hvis man er i nærheten av valpekassen, dem har begynnt å leke med hverandre. Snart starte vi med valpefor en blandning av valpemelk og tørrfor, de blir sikkert god med litt grøt i tillegg.

Sabine Dehof - Posted on 12 März 2013

tiden går rask, valper er no tre uker, oppdager verden rund seg. De er mye liv i valpekassen og mora prøve å tar seg en pause inn i mellom, men kommer maten ikke rask nok blir de skriking med en gang, desverre også i natten. Snart flytte valper in i valpegården ved siden av garasjen. Mora har der god plass hvor hun kan tar seg 5 minutt av valpene.

Sabine Dehof - Posted on 29 März 2013

nesten fem uker er valper svært aktiv, prøv seg å nage på alt som finnst i omgivelsen men mora synes det er av og til for voldsomt den galskapen. 

Sabine Dehof - Posted on 17 April 2013

atte, ni uker er dem gammel og no forlate valper hjemmet - so trist

Sabine Dehof - Posted on 19 Mai 2013