Gjestehunder for trening og avl


Sabine Dehof - Posted on 17 September 2012

Issues of Yukon Special Edition (callname Shumani)

Shumani er en svært interessant, 18 måned gammel hannhund. Sønnen av SnoCreeks Chamber of Secrets fra USA, mora fra våre venner Ellen og Frank Kunz som har en Alaskan-Malamute Kennel i Tyskland. Shumani er hos oss i Mo i Rana siden Mai 2012. Han skal være i trening no i høst og vinter 2012/2013. Vi vil bruke han også for turer med sleden i nordnorske og svenske villmark. Han er veldig ivrig å jobbe, går aktuell i "wheel" i lag med var tispe Pau. Han er enkelt å dresere, lære rask med mye glede - halen stå nesten aldri stille. Neste år på våren planlegge vi ett kull med ham og en av våre tispe enten Gina vår lederhundtispe, eller Black Chippy.

Shumani var på utstilling i Mo i Rana og fikk BIR, CERT, CK og KONKI til høsten blir han utstillt i Hamar på Internasjonal hundeutstilling.

Klikker på navn ovenfor for pedegree og næmere informasjon om hunden, 

Sabine Dehof - Posted on 17 September 2012

 

 

Issues of Yukon Je Ne Regrete Rien (callname JJ)

Alaskan Malamute JJ er en kraftig 6 år gammel hannhund av imponerende statur. Vi har brukt han som avlshund og er kjempe fornøyd med alle sine avkommer. Vi eier fem tispe av hans unger, Ginger, Amaji, Black Chippy, Chmani Tatonka og Chumali. JJ´s god gemytt, hans arbeidsglede var noe kriterier at vi har brukt han for avl. JJ kommer fra den tyske Alaskan Malamute Kennel Issues of Yukon. Eieren Ellen og Frank Kunz overlattet JJ i vintersesong 2011/2012 til oss. Vi hadde han for besøk i Nordnorge hvor vi har brukt han for trening og til våre turer. Denne vinter hadde vi flere ganger kjørt ett Malamute-ti-spann...absolute fantastisk...utrolig hvor mye krefter de har.

For næmere informasjon og stamtavle klikke på hans navn ovenfor

Sabine Dehof - Posted on 17 September 2012