Kjennsvatnet


Sabine Dehof - Posted on 03 Oktober 2010

Høsttur til Kjennsvatnet med full utstyr og 19 Alaskan Malamuter

 

Kjennsvatnet

 

 

Sabine Dehof - Posted on 03 Oktober 2010

Et helg i slutten av september, fantastisk vær, allerede kalt med frost i natten, glimmend gulfarget skog - "Indian summer" - som du finner kun på postkorter. Vi det betyr var kennel Polar-Trail med Stefan, meg og ni Alaskan Malamuter og vare venner fra kennel Artic Air med Monika, Kim, Celina og ti Malamuter. Jeg tror vi tok alt ustyr som fantes i huset med oss, campingvogn, firejuling, treningsvogn, lavu med ovn, småtteri....


Våre  hunder hadde kjempe kos og litt trening, en del av hundene hadde lov å springe rund i camp. Tros at hundene har kommet fra forskjellig flokker fantest ingen bråk. God sosialiserte Malamuter - so bra! Malamute valp Bark fra Kim sprang rund voksene og letet etter mat, lek og kos. Vi laget bål, Monika laget en fantastisk middag og oksefilet som var grillet over bål....nydelig!


Natten var kald og klar, storslått stjernehimmelen - desverre ingen nordlys - men man få ikke har alt med en gang. Lørdag var det hundetrening. Kim kjørte med firejuling med atte Malamuter og Stefan med en lett treningsvogn med seks. Galskap! Det var lit glatt på veier og Stefan hadde da lite kontrol over hundespannet - men han var med på turen og gikk hvor dem skulle. I hverfall kommet dem tilbake etter ei stund.