Mahr-Jee-Tah Valper C Kull


Sabine Dehof - Posted on 28 August 2010

Valper er født 28.08.2010

Det er 7 valper, 5 tispe, 2 hannhunder. Tre av valpene har rød pelsfarge, alle valper er frisk og drikker godt. Fødselsvekt er mellom 370g og 450g. Det tok fem timer til alle har kommet. Mahr Jee Tah´s firste kull og hun gjorde en kjempe bra job, uten hektik, tok bort egghuller og bitet gjennom navlestreng med en gang. Valper snart letter etter "pupper", so enkelt kan det være. Naturen er fantastisk.

To av valpene, Chmani Tatonka og Chumali blir hoss oss.

Mahr-Jee-Tah med valper

 

 

Sabine Dehof - Posted on 28 September 2010

Firste gang at Alaskan Malamute valper har vært på tur. Det var interessant å se i verden rund. Mye lek og kos. Vi har fantastisk høstvær, sol, varm, flott gulfarget skog - Indian summer - perefekt.

Sabine Dehof - Posted on 20 September 2010

Alaskan Malamute valper har no flyttet til hundegård. Over dagen er dem ute, kun i natt kommer dem inn i huset. Alle er veldig aktiv og oppdager en ny verden. Dem leker og krangler med hverandre. Hundegården for valper ligger under garasjetaken og hunder har muligheten å gar i et isolert room innenfor garasjen.

Sabine Dehof - Posted on 10 September 2010

Malamute valper er no i den tredje uke 

Malamute valper har no åpned øyene og har begynt å leke masse. Det er skøy å ser hvordan dem utvikle seg. Balansen er ikke riktig god ennå men det kommer sikkert om noen dager. Dem spiser allrede havergrøt og koser seg masse med det.

Sabine Dehof - Posted on 05 September 2010

Mahr Jee Tah´s valper er no snart 14 dager, dem utvikler seg fantastisk, er kraftig og har begynnt å stå på fire føtter. Øyene er fortsatt lukket, men i mellomtiden kan man få kontakt med dem hvis vi kommer ganske nært. Mahr Jee Tah renser hennes valper som gir da tydelig uttrykk for misfornøyelse. 

Sabine Dehof - Posted on 29 August 2010

Mahr-Jee-Tah har født sju friske og nydelige valper. I det firste uke sove og spise dem hele tid, dag og natt. Mora har vært sliten etter fødsel men allerede dagen etter er hun igjen i god form. Sørger seg fantastisk om hennes valper.