Mahr-Jee-Tah Valper E-Kull


Sabine Dehof - Posted on 28 Mai 2012

Alaskan-Malamute tispe Issues of Yukon Mahr-Jee-Tah, norsk Champion i Tromsø 2009 ble parret med hannhunden Issues of Yukon Je Ne Regrette Rien, Limburg Champion i 2007. I vår hundespann gå Mahr-Jee-Tah som lederhund. Hun har født åtte friske valper den 25. Mai. Det er tre hanner og fem tisper. En av de tisper er rød-hvit. Mahr-Jee-Tah var veldig rutinert under fødsel. Det er en glede å se hvordan valper utvikle seg.

Mahr Jee Tah´s valper er født

 

Alaskan-Malamute valper fra E-kullet er veldig livlig når dem er sulten, allerede tredie dag er det skriking og krangling om pupper og ingen av dem like å blir vasket av mora når dem hold på å suge - da høre man mye protester.

 

Sabine Dehof - Posted on 28 Mai 2012

 

Valper har utviklet seg prektig, alle er frisk og drikke godt, Mahr-Jee-Tah er en fantastisk mor, rydder opp i valpekassen, vask hennes valper og har lite lyst for å komme seg ut. Etter fem minutter begynner hun å hyle so voldsomd at resten av våre Malamuter også begynne med en kjempe konsert - ikke så lurt sønndags tidlig på morgen.

 

Sabine Dehof - Posted on 03 Juni 2012

 

etter 15 dager har Malamute valper åpnet øyene, dem begynner å oppdage verden rund seg, leke med hverandre. Vi har startet å gir dem valpefor med valpemelk i form av grøt. Det er veldig populært og rask har dem oppdaget at man få mest når man stå midt i skål - griseri

 

Sabine Dehof - Posted on 11 Juni 2012

 

tre uker gamel, har no valper flyttet til valpegården. Dem har ett rom i garasjen med valpekasse, mora kan benytte også utedelen av gården. Når valper blir litt størrer få dem en liten trapp og har også muligheter å komme seg ut.

 

Sabine Dehof - Posted on 17 Juni 2012

 

valper har no oppdaget at man kunne forlate den lille  bur i garasjen hvis man first har klattret over en liten stig. So blir det mye traffik in og ut i valpegård. Best er at man har da en fantastisk utsikt til resten av verden med store hunder og mange menesker rund seg. Men heldigvis er døren til denne farlige storhunder stengt, da tørr man også å murre eller bjeffe til dem.

 

Sabine Dehof - Posted on 27 Juni 2012